23 oktober 2018

Det var väldigt längesedan jag bloggade..... och på tiden kan ju jag tycka :-)
Vill berätta vilket fantastisk fotoår jag hittills haft! Helt outstanding och jag blir helt uppfylld av härlig energi och får ett stort leende när jag tänker på det. Och vet ni vad det bästa av allt är? Jo att jag har bilder, minnen för livet.
I början av året fotograferade jag LISAs (Landskronas Idrottsföreningars Samorganisation) 100-års jubileum. Festligt!
Sedan smygstartade sommaren med porträttfotografering, uppdrag åt LISA, för de som vunnit hederspris och stipendier inom idrotten i Landskrona, som sedan presenteras på Idrottsgalan Landskrona där jag även var och fotograferade. En gala i världsklass måste jag säga! Fantastisk mat från bl a Pumphuset, härlig underhållning och stämning. Landskronagalan hölls i samband med SM-veckan där jag hade Presspass. Mycket härligt! Och i samband med SM-veckan hade vi ju VM i fotboll som visades på storbildsskärm nere på Lagunen. Där jobbade jag också som fotograf. Fick träffa Panetoz (mycket trevliga o jordnära killar), Bollibompadraken m fl.

I slutet av juli fick jag Presspass till "Vi som älskar 90-talet" och även uppdrag att leverera en del av mina bilder. Detta evenemang varade ju från lunch till midnatt och vilken dag! Woooow! Och vilken nostalgitripp! Detta var upplevelse i världsklass.... även när sista artisten uppträdde SCOOTER!! Oh my god säger jag bara!! Tyvärr skadade jag mig rejält när jag trillade i slutet av konserten när jag skulle gå upp bakom scen så jag missade tyvärr slutnumret. Inget brutet tack och lov men rejält mörbultad och kunde knappt röra mig på 1 vecka. Men tur i oturen träffade jag honom bakom scen :-) Även Haddaway, Rednex m fl kom och pratade. Kul!

1 vecka senare var det ju dags för den årliga och underbara traditionen, att jobba som fotograf på Landskronakarnevalen. Där kunde jag tyvärr pga skadan ej vara med alla dagar. Men fredag eftermiddag och lördag fanns jag på plats. Som vanligt, massor med folk, langos, spunnet socker, marknadsknallar, artister mm. Underbart!! Tackar Creandia ännu en gång för att ni anlitat mig!

I augusti fick jag ett uppdrag åt Cityidrott. Fotografera en barnpanel som ställde Landskrona stads politiker mot väggen. Moderator var Marcus Oscarsson. En mycket trevlig man! Det blev en intressant kväll med massor av frågor.

Häremellan alla större event jag varit på har jag haft fotograferingar hemma. Massor av underbara barn har kommit och hälsat på.
Har även haft familjefotograferingar med och utan husdjur. Gravidfotografering som var lite speciell eftersom jag passat denna tjej sedan hon var liten och nu är hon vuxen och skulle få bebis. Härlig återförening!

Bal- och student har jag också hunnit med.

Som mest under en period hade jag 3 fotograferingar/vecka. Kul! Då jag jobbar med mitt företag varje tisdag blev det lite lättare att hinna med :-)

Har i skrivande stund precis levererat bröllopsbilder. Ett jättefint bröllop i Vikens kyrka. Alltid så himla tacksam att jag får ta del av andras lycka. Bröllop är speciellt :-)

Nu har jag lite höstfotograferingar inbokade och om någon vecka ska jag börja med julkortsfotografering. Håller på att spåna på lite idéer. Kul!

Ja det var allt från mig. Det blev ett lååååångt inlägg men jag har heller inte skrivit på läääääänge! :-) Följ mig gärna på Facebook och Instagram. Där kommer erbjudande och information kontinuerligt!

Ha det bäst !
Helena


 

24 augusti 2015

Igår var jag på Fria bad i Helsingborg och fotograferade 3 syskon. Jättekul och härligt!
Detta var en ny kund som blivit rekommenderad av annan kund. Mycket trevligt!

Här kommer ett smakprov från fotograferingen igår.

Helena

22 augusti 2015

Tömmer minneskort och laddar kameran inför barnfotografering på Fria bad i Helsingborg imorgon. 3 syskon ska förevigas.
Jag som älskar att fotografera barn! :-)
Smakprov kommer senare imorgon!

Trevlig kväll alla!

Helena

22 augusti 2015

Då har jag varit och fotograferat Citadelloppet i Landskrona idag. Det var en varm dag och alla kämpade på.
Ett bra arrangemang av Löparglädje Landskrona med sponsorer.

Helena

22 juli 2015

Då var det dags för Landskronakarnevalen i dagarna tre med start imorgon :-)
Jag kommer jobba som festivalfotograf :-) Ett sant nöje! Känns som att det är klippt och skuret för mig. Jag älskar ju att fotografera människor i olika sammanhang, konserter, folkfest och myller. Ska bli sååå kul!

Imorgon ska jag hämta t-shirt och fotoackreditering :-)


Jihooo hoppas vi ses! :-)

Helena

Ps Bilder kommer läggas i separat album under fliken Evenemang